Zunanja igrala za vaš dom

Zunanja igrala so namenjena bolj mlajšim kot starejšim. Zunanja igrala (več na http://zunanja-igrala.si/) so ponavadi narejena iz lesa, včasih tudi iz kovine, večkrat so narejena iz lesa, saj je les lažji in tudi lažji za izrezovanje delov, kot so naprimer okna in podobno. Ponavadi je bolje vzeti lesena igrala kot kovinska, ampak to je čisto vaša odločitev. zunanja igrala

Zunanja igrala naj bi bila sestavljena iz čim boljšega materiala kot je naprimer hrast itd… Ponavadi se zna zgoditi tudi, da so nekatera igrala narejena iz kovine ampak to ni ravno tako pametno, ker kovina se hitro začne uničevati. Če ne veste, ali bi raje lesena igrala ali kovinska, se vprašajte kaj bi manj stalo, res je pa tudi, da morate lesena igrala menjavati na vsake toliko, kar pomeni, da vas bo mogoče malo stalo čez nekaj let, da popravite vaša igrala.

Če imate zunanja igrala, ki so prebarvana, morate paziti, da igrala sčasoma prebarvate in ko jih boste barvali, si morate izbrati primeren dan, za katerega veste, da naslednji dan ne bo deževalo, ker ravno tako se lahko barva zlahka spere z vodo po barvanju. Če ste že kdaj videli barvna igrala in ste se spraševali, kako prebarvati in katere barve izbrati, vam priporočam čim bolj žive barve, kot so naprimer rumena, rdeča, modra itd. Med zunanjimi igrali so najbolj pogosti tobogani. Zunanja igrala imamo po celi Sloveniji, več ali manj jih je pri kakšnih gostilnah, restavracijah . Igrala imate lahko tudi doma, če imate otroke, ki radi preživljajo čas zunaj je to za njih prava stvar. Igrala so tudi odlična za rojstne dneve, piknike in tam, kjer je veliko otrok. Igrala so tudi primeren prostor za sprostitev in ponavadi je tam tudi mir. Če še vedno ne veste, ali se vam to splača, vprašajte otroke o tem, ali želijo ali ne, nato se pa odločite vi.