Kaj je zakon privlačnosti?

Ljudje včasih premalo verjamejo v samega sebe in se ne zavedajo svojih potreb, saj vedno želijo pomagati le ostalim v bližini, o svojih željah pa le sanjajo. Vas zanima kaj ima o tem povedati novi zakon privlačnosti – kaj je to? Ta zakon naj bi se uveljavil šele sedaj v 21. stoletju in temelji na željah. Vsak vedno le sanjari in razmišlja o svojih željah, ampak to ni dovolj, da se bodo te želje uresničile je potrebno narediti en velik korak naprej in stopiti v akcijo.

zakon privlačnosti

Torej zakon privlačnosti temelji na izpolnitvah želje, saj premalo ljudi izpolnjuje svoje želje. Zakon privlačnosti ne pozna besede “ne” in dela na tem, da uresničite vse želje. Da se bo to uresničilo pa morate poznati nekaj smernic in jih ob tem upoštevati. Najprej se morate jasno osredotočiti na cilj in vedeti kaj želite in kaj ste za to pripravljeni narediti. Naslednji korak je to, da verjamete v svoj cilj in da si ga zaslužite. Osredotočeni morate biti na vse občutke in odstraniti negativne misli. Ob tem je potrebno veliko potrpežljivosti in vztrajnosti, tako kot skoraj za vsako zadevo, če nebi bili potrpežljivi, nebi bili na takem mestu kot smo sedaj. Ko se začnete aktivirati in delati na tem boste imeli nadzor nad dejanji in bolj boste osredotočeni nad tem čemer želite.

Postali boste hvaležni za vse kar dobite in ravno zaradi hvaležnosti, bo prišlo še več takih lepih stvari. Točno na tem temelji zakon privlačnosti. Ko ga enkrat osvojite si vsak dan za nekaj minut zaprite oči in razmislite o tem kaj imate in kaj vse lahko še dobite. Na vsaki poti vas bodo dobile kakšne ovire, ampak naj ne bodo vzrok, da se ustavite in nehate sanjati. Če vam je uspelo doseči že toliko stvari, boste premagali tudi največje ovire sami ali pa s pomočjo svojih najbližjih.