prodaja kablov

Zakaj se vam prodaja kablov res splača

Prodaja kablov je možna, če se vam jih veliko valja doma ali v podjetju, zato poglejte tole spletno stran odkupkablov.si in pošljite povpraševanje, da dobite ceno za vaše kable. Prodaja kablov vam bo omogočila, da boste si prihranili stroške za nabavo teh kablov, ki ste jih nekoč potrebovali. Stari kabli niso za zavreči, ker lahko z njimi zaslužite tudi, če imate ostanke kablov. Prodate lahko kable, ki nimajo plastičnega ovoja ali z ovojem, z vtikači ali brez njih. Vsak ima svojo ceno.

 prodaja kablov

Prodaja kablov je možna tako, da odpeljete kable v podjetje ali pa pridejo k vam iskat to, kar imate. Cena se v obeh primerih nekoliko razlikuje. Če imate res veliko kablov se splača, da pridejo kar z vozilom in vse naenkrat odpeljejo. Prodaja kablov na spletni strani vam pove, katere kable odkupujejo, če boste pogledali boste videli, da so neki pogoji glede tega, koliko katere kovine najmanj morajo vsebovati, da jih odkupijo. Kabli namreč največ vsebujejo bakra in aluminija ter svinca, ki so kovine, katere so zanimive za reciklažo.

Vendar prodaja kablov ne pomaga samo vam do več denarja ter zmanjšanja stroškov, ampak tudi naravi, ker se kabli ne zavržejo. Hkrati se iz njih dobi surovina, ki jo je težko dobiti iz zmelje, saj je pridobivanje rud izjemno umazana in potratna ter draga industrija. Zato so kovine, ki jih prodate, tako cenjene. Če bi radi pomagali sebi in naravo, potem je prodaja kovin, ne samo kablov, eden najboljših načinov, da to storite.

Prodajte podjetju na zgornji povezavi, ki vam bo dalo dobro ceno za kable in kovine, plačalo takoj na račun ali z gotovino in garantirano bo recikliralo vse, kar odkupijo, saj imajo za to certifikate in dovoljenja. Če niste vedeli, da je vse to možno, zdaj veste in reagirajte ter počistite svoje prostore in okolico ter se znebite vsega kovinskega, kar imate odveč.