xiaomi električni skiro

Zakaj Xiaomi električni skiro

Zadnje čase se v javnosti vse več govori o električnih skirojih. Vidimo jih skoraj na vsakem koraku. Električni skiro je od zunaj zelo podoben skiroju, vendar je opremljen z dodatnimi funkcijami. Električni skiro poganja baterija, zato je hitrost določena z uporabo plina za pospeševanje. Najvišja hitrost se lahko razlikuje glede na model, vendar voznik ne potrebuje dela z nogami. Če pa se baterija e-skiro izprazni, ne morete nadaljevati z ročno vožnjo. Zaradi električnih delov v električnem skiroju so ti običajno težji od običajnih skirojev. Vendar pa proizvajalci s tehnološkim napredkom iščejo nove načine za izdelavo lažjih okvirjev. Eni najboljših električnih skirojev so Xiaomi električni skiroji.

Kako izbrati pravi xiaomi električni skiro?

Najprej se odločite za kakšen namen boste uporabljali Xiaomi električni skiro. Električni skiro vam lahko pomaga premagati razdalje do službe, šole, prijateljev, trgovine itd. Po ulicah se lahko vozite 25km/h ali celo hitreje. Xiaomi električni skiro premaguje dolge razdalje do 45km na eno polnenje. Pomembno pa je vedeti po kakšnem terenu se boste vozili. Saj če se boste vozli po bolj gričastem ali hribovitem terenu boste potrebovali skiro z močnejšim motorjem, kot je Xiaomi PRO, ki ima moč motorja med 300 – 600W. Če ne morate stati dlje časa vam priporočamo, da si pred nakupom skiroja ogledate skiroje z sedežom.

Različni modeli Xiaomi električnih skirojev:

XIAOMI MiJia M365 ima velika napihljiva kolesa za vožnjo po neravnem terenu, stabilno krmilo, lahek aluminijast okvir, doseg 30km, motor 250-500W, ki poskrbijo da se vozite z hitrostjo 25km/h.

XIAOMI PRO stabilno krmilo, velika 8 inčna napihljiva kolesa za vožnjo po neravnem ternu, lahek aluminijast lahek okvir, doseg do 45 km, motor z 300 – 600W, hitrost do 25km/h, največja nosilnost do 100kg in največji vzpon do 20%.

XIAOMI 1S ima velika napihljiva kolesa za vožnjo po neravnem terenu, stabilno krmilo, lahek aluminijast okvir, doseg 30km, motor 250-500W, ki poskrbijo da se vozite z hitrostjo 25km/h, nosilnost do 100kg in največji vzpon do 14%.