na splošno

Varnostna delovna oprema za podjetja

Če potrebujete opremo z podjetja, kaj bi to za vas bilo? Zadnje čase gotovo razkužila, maske, lahko tudi delovne obleke, zaščitna očala, čelade, vse t lahko dobite na spletnem portalu pentiv.si, kjer boste našli skoraj vse, kar zaščitnega potrebujete za vaše podjetje ali delo doma. Zaščitne maske so še obvezne zato jih nabavite tri slojne za enkratno uporabo ter kakovostna razkužila, ki bodo dobro opravila svoje delo in ne bo virusov v vašem podjetju. Seveda ograjajte tudi razdaljo.

na splošno
na splošno

Delovna obleka je tudi zelo pomembna. Mora biti narejena kakovostno, da se ne strga, da ščiti pred urezninami in da je tako obarvana, da se na delovnem mestu na terenu ter na cesti dobro  vidi. Enako velja za čelado, zdržat mora precejšne udarce in obremenitve, da zaščiti glav in se ne prekolje na pol, če kaj težkega pade dol na delavca.

Delavec pa seveda potrebuje dobre zaščitne čevlje in hlače tui to boste na tej spletni strani našli kot tudi kvalitetna orodja za delat. Kompleten servis je zagotovljen na enem mestu. Samo poklikate, kaj potrebujete, vnesete velikosti in ž bodo kvalitetna delovna oprema, zaščitne maske in razkužila ter orodja prišla do vas z brezplačno dostavo v nekaj dneh. Vam ni treba nikamor, kar je prednost, ker ne boste zapravljali časa.

Če z naročenim ne boste zadovoljni lai ste naročili narobe, lahko robo zapakirano v originalni embalaži v roku 14 dni tudi vrnete brez kakršnih koli stroškov, tako je pač zakon, ki ščiti spletnega kupca. Pri podjetjih seveda veljajo podobna pravila vendar niso čisto enaka, zato se prej o te še pozanimajte na omenjeni spletni strani.

V primeru, da nečesa nimajo, kar bi želelo vaše podjetje imeti, se obrnite na njihovo prodajno službo, ki bo naročila to, kar potrebujete in vam dostavila robo. Podjetje je že dolgo na trgu in ima številne zadovoljne stranke ter odjemalce.