spletna trgovina za otroke

Mali vragci – spletna trgovina za otroke

Predstavljamo vam mlado družinsko podjetje, otroška spletna trgovina »Mali Vragci«. Spletna trgovina Mali Vragci za otroke vam ponuja vse od A do Ž. V naši otroški trgovini najdete vse za svojega prihajajočega, jokajočega, smejočega, sedečega in hodečega malčka. Kaj vam spletna trgovina Mali Vragci sploh ponuja? Ker imamo tudi sami izkušnje kot mlada družina in smo šli čez različna obdobja nakupov: posteljic, oblačil, vozičkov, avtosedežev, opreme, … vemo koliko stane nakupovanje neštetih izdelkov. Nekatere trgovine so specializirane za več stvari hkrati, nekateri pa za recimo samo vozičke.

spletna trgovina za otroke

Zaradi vsega tega bi vam radi z vašo pomočjo in našim bogatim asortimanom ponudili lepo izkušnjo spletnega nakupovanja na prijazen in enostaven način, kjer lahko kupujete kakovostne izdelke po ugodnih cenah na slovenskem trgu. V naši spletni trgovini lahko najdete veliko ponudbe otroške opreme priznanih evropskih proizvajalcev: Chicco, Concord, Abc Design, Quinny, Cybex, Hauck in veliko drugih. V naši bogati ponudbi boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete.

Kupujete lahko 24 h / 7 dni v tednu, imamo več kot 30.000 izdelkov v ponudbi. Nakup je 100 % varen, saj uporabljamo varnostno – zaščito sistemov. Na vsa vaša vprašanja odgovorimo še isti dan. Pri nas lahko plačujete na več načinov: plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo z plačilnimi karticami, na izbrane kartice lahko plačate tudi po obrokih in plačilo preko PayPala.

Dobavni rok naših izdelkov je 1-3 delovne dni, če blaga ni na zalogi, je rok dobave po dogovoru. Stroški pakiranja in poštnine so ponavadi 4.00 €, za večje pakete pa se gibljejo cene od 15.00-30.00 €. Garancija izdelkov je 12 mesecev, za vozičke pa nudimo nadomestne, kolikor traja popravilo. Reklamacije pa se upoštevajo v 14-ih dneh od dneva nakupa. V spletni trgovini lahko kupite naslednje izdelke: otroški avtosedeži, otroški in športni vozički, vozički za dvojčke, otroška oblačila in obutev, otroška oprema, otroške posteljice in zibke, ter vzmetnice, otroške sobe, igrače in športne rekvizite.