Tepihi za avto za zaščito pred zunanjo umazanijo

Tepihi za avto so dobra stvar, saj ščitijo avto pred zunanjo umazanijo. Tepihi so lahko iz blaga, lahko pa so gumijasti,atko kot na primer tepihi za avto Gledring. Ponavadi so tepihi že v avtu, ko ga kupite, lahko pa si omilsite svoje, vendar morajo biti narejeni po naročilu za vaš tip avta, sicer ne bodo pasali v avto.

tepihi-za-avto

Kakšne tepihe boste izbrali je odvisno od tega kateri material vam je najbolj všeč. Tepihi za avto so namenjeni predvsem temu, da ščitijo avto pred zunanjo umazanijo. Velikokrat s svojimi čevlji v avto nanesemo umazanijo, še posebej če zunaj pada dež in je vse mokro. Blato, listje in ostala umazanija se potem hitro prime na tepih. Zato je pomebno, da so tepihi za avto taki, da se lahko hitro očistijo. Tako kot naprimer gumijasti tepihi Gledring. Narejeni so po meri, tako da sto procentno pašejo v vaš avto. Imajo tudi visok rob, ki omogoča popolno zaščito za vaš avto, saj tako umazanija iz zunanjosti ne more na tepih. Prav tako posebna oblika poskrbi, da se tekočina, ki se polije na tepih ne more razlivati in je tako čiščenje še bolj enostavno.

Nekateri tepihi za avto imajo poseben dizajn, ki omogoča res enostavno čiščenje, sicer pa se tepihi lahko čistijo samo z vodo. Fajn je, da ima tepih tudi čep na notranji stran, kar omogoča, da se tepih ne more premikati, oziroma ne more podrsavati. tako bo vaša vožnja še bolj varna. Tepihi za avto so lahko za spredaj ali pa za zadaj. Lahko jih sami odmaknete ali pa dodate po želji, vendar se svetuje, da jih imate, saj tako lepo ščitite avto pred zunanjo umazanijo. Če ne veste katere tepihe izbrati, si na zgornjem linku poglejte, zakaj so tepihi za avto Gledring najboljši ta hip. Poleg tega, da so kvalitetni, so tudi cenovno zelo ugodni.