Kaj tedenski horoskop sporoča?

Tedenski horoskop je namenjen vsem, ki bi radi vedeli, kaj vas zanimivega čaka v tem tednu, kako vam kažejo zvezde, da lahko izkoristite tisto, kar je najboljše  v tem tednu. V tedenskem horoskopu lahko preberete za vsa znamenja o ljubezni ,partnerstvu, denarju in na splošno, kaj se bo dogajalo. e najdete kaj, kar vam ni všeč, pa vedite, da imate moč, da to spremenite, zato pa je tedenski horoskop. Nikar ne mislite, da je usoda zapečatena, nasprotno, imate jo v svojih rokah.

tedenski horoskop

Kaj je sploh horoskop? Izhaja iz vede astronomije in se naslanja na ozvezdja, planete ter njihove povezave, ki se dejansko dogajajo v vesolju, kar vpliva na vse nas, tudi satelit Luna, ki je Zemljin satelit. Luna ima še posebej močan vpliv na nas, ker ima tudi vpliv na vodo, pomislite, da premika celotne oceane po vsej Zemlji. Tako vpliva tudi na nas, zato je tedenski horoskop pomemben, ker se premiki Lune dogajajo po tednih in sicer v štirih fazah, zato imamo v mesecu 4 tedne.

Rodili smo se v določenem trenutku, takrat so stali planeti v točno določenem položaju, kar določa našo osebnost. Vsi več ali manj poznamo sončna znamenja, ki jih je 12 in vladajo vsakemu mesecu posebej. V takem sončnem znamenju, kot ste rojeni, torej v tistem mesecu, tako osebnost imate. Tedenski horoskop se nanaša na čisto vseh 12 sončnih znamenj.

Tedenski horoskop vam bo pomagal razumeti, kaj se bo dogajalo z vami glede na vpliv vseh planetov v tem tednu. Predvsem je koristen za to, da ugotovite, za kaj je ta teden za vas najbolj primeren, čemu največ pozornosti posvetiti, da boste kar najbolj uspešni. Seveda pri tem upoštevajte sebe in svoje občutke ter pamet, pa boste gotovo zmagali.

Obstajajo pa tudi dnevni in mesečni ter letni horoskopi, pa seveda natalni, torej osebni horoskopi, ki so specialno narejeni za vas.