Tečaj angleščine z Majo

Imate tudi vi težave z sporazumevanjem v angleškem jeziku in bi se radi bolje naučili? Za vas imamo tečaj angleščine na spletni strani https://www.funtensetic-english.com/tecaj-anglescine/, kjer vas bo Maja z veseljem poučila o angleščini. Angleščina je postala zelo pomembna v današnjem času, saj se ljudje v različnih držav lahko pogovarjajo v enem samem jeziku in to v angleščini. Postala  je svetoven sporazumevalen jezik med drugimi narodi in državami. Na svetu je veliko jezikov, vendar  najbolj uporaben jezik za komuniciranje je angleščina, nemščina, francoščina, tudi španščina. Da bi se bolje naučili in razumevali v angleškem jeziku imamo za vas tečaj angleščine z inovativno, zabavno in prijazno inštruktorico Majo, ki vas bo naučila osnove angleškega jezika.

Tečaj angleščine

Tečaj angleščine preko spleta se boste na zabaven in učinkovit način naučili angleščino brez zapletenih in nerazumljivih pravil, saj v njem je slovnica od 5. razreda do 4. letnika, ki pa ne vsebuje veliko strokovnih in nerazumnih besed. Razumevanje boste preverili preko vaj, katere rešitve se nahajajo v video obliki. Z tečajem se boste lažje in pravilno naučili uporabljati glagolske čase v stavke, saj so ključni del vsakega stavka. Poleg posnetkov, ki vam jih ponuja, boste dobili tudi priročnik in kratke vaje preko spleta, ki boste utrdili svoje znanje

Tečaj angleščine vam bo povrnil samozavest  ter zmanjšal tremo pri govorjenju, s tem pa boste dobili navdušje in zaupanje vase. Naučili se boste angleško slovnico z angleškimi časi, ker si časi osnovni in ključni del vsakega stavka. Z novim znanjem boste lažje in bolj pravilno sestavljali stavke ter govorili in pisali. Tečaj angleščine je priporočen za učence in dijake, ki jim angleščina dela preglavice in bi radi dobili boljšo oceno, saj njena inštrukcija je posvečena časom in glagolom, ki pa so ključ k boljšemu razumevanju.  Pri njenih inštrukcijah se učiš s takim sistemom, pri katerem najbolj obsežno in težavno poglavje postane enostavno in razumljivo.