šolske torbe za 1 triado

Šolske torbe za 1 triado, ki varujejo hrbtenico

Nobena skrivnost ni, da danes šolarji na svojih občutljivih hrbtih nosijo vse težje šolske torbe. Slednje je izjemno škodljivo za zdrav razvoj hrbtenice, zato vam v današnjem članku predstavljamo šolske torbe za 1 triado po dostopni ceni. Njihov glavni namen je, da kar se da razbremenijo razvijajočo se otroško hrbtenico, hkrati pa otroke spodbujajo k bolj aktivnemu življenjskemu slogu. In kako to najhitrejši torbi v mestu uspe? Šolske torbe za 1 triado namreč še zdaleč niso navadne šolske torbe ampak najbolj kul izvedba tega obveznega pripomočka. RollJet je inovativen in patentiran slovenski 3v1 izdelek, ki ga sestavljajo:

  • šolska torba na kolesih in
  • visokokakovosten skiro, na katerega se torba pritrdi.

Vaš otrok bo lahko šolsko torbo uporabljal na kar tri različne načine. Lahko jo bo vozil na kolesih, jo pritrdil na skiro ali pa si jo po potrebi oprtal na rame. Glavni namen RollJet torbe in skiroja je, da šolarji čim manj nosijo težka bremena na hrbtu. Prav zato so iznašli nadvse zabaven in zdravju prijazen izdelek, ki bo zagotovo navdušil tudi vašega otroka.

Ergonomsko oblikovane šolske torbe za 1 triado

Šolske torbe za 1 triado RollJet so ergonomsko oblikovane in se tako popolnoma prilegajo otroški hrbtenici. Izdelane so iz zelo kakovostnih in trpežnih materialov, zato izbrane torbe ne boste rabili menjati vsako leto. Njihove naramnice so zelo široke, nastavljive in izdelane iz posebno mehkega materiala, ki blaži pritiske na ramena in ramenski obroč. Šolska torba je tako prijetna za nošenje tudi takrat, ko jo ima otrok na hrbtu.

šolske torbe za 1 triado 1

Ne glede na ergonomsko obliko, pa strokovnjaki še vedno svetujejo, da šolsko torbo otrok večji del časa prevaža na kolesih. Za pot v šolo in iz nje pa naj za njen transport uporabi vrhunsko skiro, n katerega šolsko torbo enostavno pripne. Skiro hkrati predstavlja odlično sredstvo za popoldansko rekreacijo ali družinski vikend izlet. Torbo in skiro pa lahko šolar popolnoma enostavno zloži in si ju oprta na hrbet.

Poskrbite za zdravje otroške hrbtenice

Največ za zdravje hrbtenice otrok lahko naredite prav starši. Pri skrbi za zdrav razvoj mladih pa vam lahko pomagajo tudi šolske torbe za 1 triado RollJet, ki združujejo leta inovativnih raziskav in prilagoditev. Rezultat le teh je vrhunska šolska torba, ki jo lahko šolarji enostavno prevažajo kar na kolesih ali skiroju. Slednji pa še dodatno spodbuja h gibanju na prostem in popoldanskem druženju s prijatelji, kar še dodatno pripomore k preživljanju bolj zdravega in s športnim duhom polnega vsakdana. Bodite odgovorni – ker si vaši najmlajši to tudi zaslužijo.