softshell jakne

Softshell jakne za poslovne in zasebne namene

Kakovost in udobje sta dve izmed ključnih lastnosti, ki ju iščemo v jakni, ki bo naše telo krasila v jesensko-zimskem času. In prav ti lastnosti definirata vse bolj priljubljene softshell jakne, ki jih lahko dobite po zelo ugodnih cenah in hkrati predstavljajo odlično idejo za poslovno darilo. Boljše promocije, si ne morete niti želeti – verjemite na besedo.

Katere so prednosti, ki jih nudijo softshell jakne?

Trg z oblačili je danes preplavljen z najrazličnejšimi modeli oblačil različnih kakovosti. Tekstilni produkti hkrati sodijo med najbolj priljubljena promocijska darila podjetij – prepričani smo, da ste tudi sami že dobili kakšno promocijsko majico, nogavice, kapo ali pa drug izdelek izdelan iz tekstilnih materialov.

jakne

Ob izbiri poslovnega darila morate sebe vedno postaviti v vlogo obdarovanca – razmislite, kaj je vam pomembno pri darilu, ki ga prejmete. Analize so pokazale, da med najpomembnejše lastnosti tekstilnih proizvodov sodijo: vodoodpornost, zračnost, prožnost ter vzdržljivost materiala. Ste na katerega izmed njih pomislili tudi sami? Prav gotovo, saj so to zares lastnosti, ki jih običajno iščemo v oblačilu, še posebej pa to velja za softshell jakne.

Dodatna prednost teh jaken je v tem, da so na voljo v različicah za ženske, moške in otroke. Populacija, ki lahko z napisom na svoji softshell jakni skrbi za širjenje imena vaše blagovne znamke, pa se tako močno razširi. In prav to, prepričani smo, da se strinjate tudi sami, je bistvo dobre promocije. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste na jakno natisnili logotip ali pa morda reklamno sporočilo svojega podjetja.

Jakne so lahko tudi odlična službena uniforma. Zlasti tisti delavci, ki so pri svojem delu izpostavljeni nizkim temperaturam (oziroma ne morejo delati v prostorih, ki so dobro ogrevani, na primer v skladiščih), bodo takšno uniformo več kot samo cenili.

Jakno pa seveda lahko privoščite tudi sami sebi. Kakovost izdelave vas bo prepričala na prav vsaki vaši zasebni in poslovni poti, v zaprtih prostorih in seveda tudi na prostem.