Prepoznavni slovenski influencerji

Ste kdaj razmišljali o popolnoma svobodnem poklicu, svobodi, ki vam jo ponuja potovanje, raziskovanje, moda, peka, morda vaš hobiji, vse to in še več vam lahko odkrijejo slovenski influencerji. Vsekakor dandanes zanimiv poklic, ki dopušča popolno svobodo, tako v domačem kot tujem okolju.

Med nami so tudi pomembni slovenski influencerji, ki jih je dobro spremljati, saj je njihov doprinos tako v svetu, kot tudi našemu okolju. Influencerji pokrivajo različna področja življenja, tako zabavo, modo, potovanje, kuhanje, gospodinjstvo itn. Ljudem dostopne strani, kjer jih lahko tudi spremljate so Facebook, Instagram, You Tube to so tudi najbolj uporabni kanali, ki jih slovenski influencerji uporabljajo.

slovenski influencerji

Poglejmo si nekaj slovenskih influencerjev z zanimivo vsebino. V kolikor vas zanima potovanje, odkrivanje lepot Slovenije in tujih krajev je Tomaž Gorec zagotovo ime, ki ga lahko izpostavimo, slovenski influencerji se osredotočajo tako na organizacijo potovanja kot na samo pot, predvsem pa je tu zadaj kar nekaj truda, da se pokaže in dobro predstavi določeno področje, pot, okolje, da se na drugi strani vzbudi zanimanje za popotovanje in lastno raziskovanje. Vsa Tomaževa potovanja so skrbno načrtovana, predvsem pa dokumentirana. Poleg video vsebine, so dostopne tudi fotografije potovanja, prav tako pa vsi tehnični podatki o dostopu lokacije. Enega izmed najbolj gledanih prispevkov si lahko ogledate na naslednji povezavi www.facebook.com/watch/?v=379607249604164 prikazuje etno vas, ki z svojo neokrnjeno naravo spodbudi marsikoga k obisku.

Slovenski influencerji imajo med seboj tudi nekoga, ki je zelo poznan v svetu avtomobilizma, vsekakor zanimiv tako za moški del populacije kot ženski, prednjači z velikim številom sledilcem in aktivnostjo na vseh treh kanalih. Vsekakor mi je v veliko pomoč znanje, ki si ga je pridobil kot režiser in producent kar se vidi tudi pri njegovi kvaliteti posnetkov. Sam pa je tudi menja, da brez zanimive vsebine ter kvalitetnih posnetkov sledilce težko pridobiti in jih tudi obdržati.

Naši slovenski influencerji so mnenja, da se od tega načina da živeti, v tujini imajo influencerji še več zanimanja in s tem večja plačila.