skuter 25

Skuter 25 za varno in udobno vožnjo

Kisbee 4T Active Edition 25 Euro5 je novi 25 kubični skuter na tržišču, ki vam nudi varno in udobno vožnjo. Za njegovo stabilnost in varno upravljanje namreč skrbijo odlične 12 colske pnevmatike dimenzij 110/70-12 in kakovostne zavore na sprednjem disku. Skuter 25 je tudi izredno okreten, saj ima dodane hidravlične amortizerje ter velik, raven in nizek sedež, ki je primeren za vožnjo dveh oseb. Prav tako pa so proizvajalci poskrbeli za lajši vstop in sestop s samega skuterja. Zaradi nekoliko nižje pozicije sedeža pa skuter predstavlja odlično prevozno sredstvo tudi manjšim osebam, ki se na drugih motorjih morda ne počutijo varne. Svet motornih vozil je tako pridobil odličen motor za vožnjo po mestu, v službo ali zgolj za užitek med vožnjo z vetrom v laseh.

Vse prednosti, ki jih ponuja skuter 25

 Novi Peugeotov skuter ne odlikuje zgolj neverjetna uporabnost in lahkotnost upravljanja, ampak tudi estetska dovršenost in vrhunski dizajn, ki poskrbita, da boste opaženi kjerkoli se pojavite. Zaznamujejo ga namreč precizna izdelava, kakovostni materiali in dodatek številnih vrhunskih podrobnosti. Kombinacija številnih prednosti pa je tudi glavni razlog, da je Kisbee Edition 25 najbolj prodajan evropski motorni dvokolesnik.
Njegovi dve glavni posebnosti pa sta vsekakor dodatek LED svetlobnega napisa in najnovejši Euro 5 motor. Ta slovi po svoji zanesljivosti, odlični motorni moči 2,7 kW (3,6 KM), nizka poraba poraba goriva in velik domet pri premagovanju poti. Skuter 25 pa ima za dodatno praktičnost dodana še prostorni predal pod sedežem in priročna kljukica pred voznikom. Nanjo lahko varno namestite vašo torbo, potovalni nahrbtnik ali službeno aktovko. Je enostaven za vzdrževanje, stroški servisiranja pa nizki.
Gre za enega izmed cenovno najbolj dostopnih modelov na tržišču, ki pa si ga lahko brez večjih problemov privoščite tudi s pomočjo ugodnega financiranja. S pomočjo hitrega kredita se lahko z njim zapeljete že danes, odplačate pa ga v obdobju 72 mesecev. Če se tudi vi že dlje časa spogledujete z nakupom skuterja, potem je Kisbee prava odločitev za vas.