prenosni umivalniki

Prenosni umivalniki poenostavijo delo na terenu in salonu

Frizerji opravljajo pomembno nalogo, saj skrbijo za naš zunanji videz, pri tem pa jim lahko pomembno pomaga ustrezen umivalnik za stranke, ki vpliva na doživetje stranke. Urejena frizura daje sogovornikom in mimoidočim pomembno informacijo o nas. Zagotovo se strinjate, da se vaše mnenje o osebi, ki je morda niti ne poznate, močno razlikuje v odvisnosti od tega, kakšna je njena frizura in zunanji izgled.

 

prenosni umivalniki

 

Kakšni so prenosni umivalniki?

Prenosni umivalniki postajajo vse večji hit med različnimi uporabniki, ki opravljajo frizerske storitve. Če je nekoč veljalo, da je vse v stacionarnosti in so stranke tiste, ki se morajo prilagajati, danes vse bolj velja, da je stranka kralj za katerega morajo zaposleni narediti največ kar lahko. V poplavi ponudnikov si namreč zagotovo želite ustvariti okolje v katerega se bodo stranke rade vračale. Ker je redna stranka v resnici vredna največ.

Prenosni umivalniki predstavljajo enostavno rešitev s katero boste poskrbeli za maksimalno ugodje stranke, ki bo ves čas vaše obravnave uživala v udobju izbranega stola. Hkrati je to lahko pomemben prispevek v boju proti epidemiji koronavirusa, saj boste preprečili gibanje in srečevanje strank in s tem poskrbeli za vašo in njihovo zdravje.

Prenosne umivalnike odlikuje izredna uporabnost, lahkotnost in enostaven prenos. Umivalnik ima zanimiv in privlačen dizajn ter je narejen iz kakovostne kovine, zaradi česar je izrazita tudi njegova trpežnost. Lažji prenos omogočajo tudi kolesa, zaradi katerih lahko umivalnik enostavno premikate po prostoru ne da bi za to potrebovali veliko energije.  K enostavnosti in lahkotnosti prispeva tudi sam umivalnik, ki je izdelan iz plastike. Prav zato so prenosni umivalniki odlična rešitev, če frizerske storitve opravljate tudi na terenu. Z novim prenosnim umivalnikom boste zagotovo (pozitivno) presenetili svoje stranke, ki vam bodo zaradi tega še bolj zaupale. Zelo ugodna (in dostopna) pa je tudi njihova cena, saj umivalnik dobite že za manj kot sto evrov.