Povečanje ustnic

Vedno več mladih deklet ni zadovoljnih sami sabo, si želijo nekakšne spremembe na sebi. No saj, če gledamo ni omejenih starosti, se za spremembe odločajo tudi ženske v letih. Zakaj si hočejo narediti izboljšave na svojem lastnem telesu, ne bomo nikoli prav izvedeli. Nekako se jih največ odloča za povečanje prsi ter povečanje ustnic. Mogoče še prsi same nekako razumem, ampak, da si nekdo povečanje ustnic pa jaz osebno ne razumem tiste osebe.

povečanje ustnic

Kot ste že opazili, se jaz osebno s tem pač ne strinjam. Saj nekatere iz teh ustnic naredijo iz sebe prav grozno. Ne morem druge besede izbrati, ampak vem, da jaz s tem ne morem nič izboljšati. Vsak naredi iz sebe kar hoče, če se res sam sabo ne strinja. Povečanje ustnic je pri mladih postalo že pravi hit. Botoks, ki ti vbrizgajo v samo ustnico poveča njihovo ustnico v željeno velikost.

Povečanje ustnic nekomu vrne njegovo samozavest. Saj za povečanje se lahko odločijo vsi, tudi moški, če ste s svojimi ne zadovoljni. Polnilo vam z injekcijami brizgajo na več mestih v ustnico. Dobi anestezijo, da v tistem trenutku ne čutite bolečin. Ampak kasneje vedite, da ne boste brez bolečin in tudi oteklino boste imeli. Te otekline si lahko z ledom hladite. Saj veste kako pravijo, za lepoto moraš malo potrpeti. Tako je tudi pri povečanje ustnic. Če res čutite potrebo, da imate res premale ustnice, se naročite. Ampak res dobro premislite, če je to potrebno, poleg tega povečanje samih ustnic vas ne bo prišlo malo denarja. S tem se ukvarjajo estetski kirurgi, ki vas pred samim posegom pregledajo in se z vami pogovorijo. To ni večno, postopek boste morali čez 6 mesece ponoviti, če hočete ohranit svoje večje ustnice. Ker se res ne strinjam s takimi posegi, vam priporočam, da res dobro premislite, če je vse skupaj potrebno.