Poslovni prostori Ljubljana

Če ste trenutno v situaciji ko iščete poslovne prostore v okolici Ljubljane, so potem poslovni prostori Ljubljana prava rešitev. Podjetje Elma Črnuče vam bo zagotovilo, da najdete to kar iščete in to po ugodnih cenah. Njihovi poslovni prostori Ljubljana se nahajajo ob obrobju mesta Ljubljane, 6 minut stran od ljubljanske obvoznice. Prostore si lahko najamete in zagotavljajo vam, da so njihovi poslovni prostori Ljubljana zelo dobre kvalitete in dobre prilagodljivosti, prav tako pa so cenovno zelo ugodni. Prostori so lepo urejeni, udobni in uresničijo vse vaše potrebe.

poslovni prostori Ljubljana

Podjetje Elma Črnuče ponuja urejene pisarne razdeljene na dva dela. najamete si lahko 120 m2, 30 m2 ali pa 90 m2. Prostori so hitro dostopni pred poslovnimi prostori pa je tudi veliko ograjeno parkirišče do katerega imate dostop 24 ur na dan cel teden. V zimskem času so stroški ogrevanja tudi nižji, saj je bila cela stavba leta 2014 energetsko sanirana, vsi ostali stroški pa so obračunani po dejanski porabi. Če ste lačni ali pa potrebujete opraviti kakšen hiter nakup, vendar nimate časa za vožnjo do središča Ljubljane, je v bližini tudi živilska trgovina Mercator in picerija Tia’s pizza.

Poleg tega da so v najem poslovni prostori Ljubljana, oddajajo tudi skladišča v velikosti 400 m2 in so visoki 6 metrov. V skladišču so vsi potrebni električni priključki, do njih pa vodi tudi kamionski dostop. V celi stavbi se nahaja približno 20 podjetji z različnimi dejavnostmi. Torej kaj vse lahko najamemo pri podjetju Elma Črnuče? V najem so poslovni prostori Ljubljana, lepo urejene pisarne, skladišče, večnamenske  oziroma konferenčne dvorane in pa parkirišča za zimovanje avtodomov. Za več informacij se lahko obrnete na njihov spletni naslov, Facebook massengerja ali pa preko telefonske številke in jih povprašate po vseh stvareh, ki vas zanimajo z najem oziroma odkup kakršnihkoli storitev, ki vam jih ponujajo. Če niste vedeli kje priti do tega imate zdaj tukaj dobre ponudbe in ne bojte se jih kaj vprašati.