pos oprema

Kvalitetna pos oprema vam bo pomagala pri poslovanju

Pos oprema je nujna za vsako podjetje ali posameznika, ki ima opravka s strankami na terenu in v živo. Kvalitetna pos oprema olajša celotno poslovaje od izdajanja računa, plačevanja s karticami in poslovanja z računovodskim programom ter zalogo. Kvalitetna pos oprema vam bo omogočila, da poslovanje teče nemoteno, pa naj imate lokal, hotel, štant nekje, trgovino, dostavo in še marsikaj drugega. Med to opremo sodijo sodobne blagajne, ki reagirajo na dotik, različni zasloni, ki so največkrat LCD, črtne kode, tablice za podpisovanje in predalniki za denar, tiskalniki za račune ter prikazovalniki dogajanja za stranke.

pos oprema

Glavna pos oprema so različne blagajne. Katero boste potrebovali, je odvisno od vašega posla in obsega poslovanja ter načina prodaje. O tem se pozanimajte pri strokovnjaku, ki vam bo lahko svetoval, katera blagajna je za vas primerna in tudi najbolj ugodna. Izbirate lahko tudi videz blagajne in njeno velikost glede na prostor, kjer bo stala.

Vsi izdelki morajo biti opremljeni s črtno kodo in če jih prodajate, boste potrebovali tudi čitalnik črtnih kod, drugače lahko vse vtipkavate na roke, kar bi bilo zamudno, mučno pa še marsikatero stranko bi izgubili, ker ne bi mogla čakati na to. Naj omenimo, da pri čitalniku pazite na to, da izberete takega, ki vam bo omogočal odčitavanje črtnih kod pod največjim možnim kotom, da ne boste imeli vlekih težav s tem.

Pos oprema je povezana z blagajnami, da se lahko izda pravilen račun z vsemi podatki, ki morajo na njem biti. Celoten prodajni sistem lahko deluje enotno, brez da bi vi kaj morali narediti in se vse odvija avtomatsko, če je dobro narejeno. Če hočete vi ali stranka videti jasno, kaj se na blagajni dogaja, naj bo zaslon velik kot tudi prikazovalnik in tudi dobre kvalitete.

Ta oprema mora biti kvalitetna in imeti morate tudi kvalitetnega ponudnika internetnih storitev, da vam bo povezava delovala brezhibno znotraj sistema in zunaj njega, drugače lahko izgubite živce.