Poročni prstan zlatarna Holc

Najlepše je slišati, ko se dva odločita za skupno življenjsko pot . Poroka je nekaj najlepšega, je pa tudi ena velika odgovornost. Brez prstana pa tudi poroke ni. V spletni zlatarni si lahko pogledate poročne prstane različnih vzorcev, barv in modelov. Poročni prstan boste težko kupili kar prek spleta, ker si ga morate res poskusiti, da vama ustrezata na vajine prste. Bolj je spletna stran namenjena, da vidite kakšne so cene, seveda v kompletu sta vedno dva prstana za moškega in žensko, ter, da vidite malokateri vam je všeč. Obiščete jih lahko v Mariboru ali Lenartu, kjer imajo svoje poslovalnice.

Poročni prstan lahko rečemo je neka obveza, ko se dva poročita. Zlatarna Holc vam res ponuja vrhunske prstane za poroko. Ker hočejo res nekako slediti trendom, vam ponujajo najnovejše modele, ne pozabijo pa tudi na tiste klasične. Še vedno ima rad kdo nekaj klasičnega in zato tudi za tiste poskrbijo.

poročni prstan
poročni prstan

Imajo že 50 leto tradicijo lahko rečemo. Saj so se v teh letih kar nekaj naučili, zato vam ponujajo res vrhunske kakovostne prstane. Poročni prstan na vajinih rokah bo samo še pika na i, ko bosta dahnila svoj da. Ko kupite pri njih prstane dobite certifikat o kakovosti ter garancijo. Poročni prstan je izdelan iz 14k zlata, kar pomeni, da je res kakovostni.

Mogoče ni vseh prstanov na spletni strani, zato je najboljše, da jih kar obiščete. Če vam niso všeč in bi radi nekaj posebnega vam tudi to uredijo. Točno tako, kot ste si zamislili poročni prstan vam ga po naročilu izdelajo. Tudi to ni nujno, da imata oba isti prstan. Lahko si vsak izbere drugačnega, saj nimajo vsi istih okusov in želja. Če ste v pripravah in imate se namen poročiti, vam priporočam zlatarno Holc v Mariboru ali Lenartu. Še prej pa poglejte na spletno stran kaj vam ponujajo.