Popestrite otroški rojstni dan z najemom igralnice

Vsako leto pride dan ko vaš malček praznuje svoj rojstni dan. Otroški rojstni dan se lahko praznuje na različne načine. Če ga praznujete sami z družino potem lahko zabava poteka v okolici doma, če pa želi vaš otrok na praznovanje porabiti še svoje prijatelje s šole pa se velikokrat pojavi problem pri planiranju in prostoru kjer bi lahko varno izvedli otroški rojstni dan z obilico zabave. Če si tudi vi želite prihraniti to skrb in poskrbeti, da bo vaš otrok v svoji zabavi z prijatelji nadvse užival se lahko odločite za najem igralnice Barabin v Grosuplju.

Velika, prostorna in zavarovana igralnica ima velik potencial za odlično in nepozabno zabavo. Naj se gre za otroški rojstni dan ali praznovanje krsta ali kakšno drugo priložnost, igralnica Barabin vam je vedno na voljo po ugodnih cenah. Obstajata dve opcije najema igralnice. Lahko najamete prostor z vsemi igrali in za nadzor nad otroci poskrbite starši sami, lahko pa se odločite za najem dveh prijaznih animatorjev, ki bosta poskrbela za dobri dve uri za vaše otroke, med tem, ko boste lahko vi brez skrbi odšli po svojih opravkih ali poklepetali z ostalimi starši.

otroški rojstni dan

V primeru najema animatorjev je najem prostora brezplačen. Animatorji poskrbijo za različne vrste tematsko obarvanih animacij, ki vaše otroke zaposlijo z razmišlanjem in igro med katero se res lahko odlično zabavajo. Otroški rojstni dan je lahko tudi poučna izkušnja in ne zgolj samo zabavo. Ker otroci lačni pač ne morejo tekati na okoli so v igralnici Barabin poskrbeli tudi za možnost pogostitve.

Nikar ne čakajte predolgo in rezervirajte prost termin za otroški rojstni dan še danes. Termini se namreč zaradi velikega povpraševanja hitro polnijo. Zato morate poskrbeti za pravočasno rezervacijo. Ekipa animatorjev že nestrpno pričakuje vaš klic kjer vam lahko ponudijo še dodatne informacije o najemu.

Predlagamo da torej obiščete spletno stran barabin.si in preverite ponudbo. Naj bo otroški rojstni dan pester in poln zabave v varnem prostoru.