poceni kartuše

Poceni kartuše prihranijo veliko denarja

Poceni kartuše se dajo dobiti, saj vsak ve, ki ima tiskalnik, kako drage so originalne kartuše. To je zato, ker proizvajalec tiskalnika dejansko služi na prodaji črnila in papirja za tiskalnik, saj so tiskalniki tako poceni, da os praktično zastonj. Cenovno ugodne kartuše so nadomestne kartuše, ki jih uporabljajo lahko tiskalniki kot kompatibilne kartuše in natisnejo enako, kot originalne, le da so bistveno cenejše, ker imajo blagovne znamke. Te kartuše se splača kupiti od preverjenega proizvajalca, ker niso vse v redu in kakovostne.

poceni kartuše

Poceni kartuše so nadomestne kartuše, ki imajo lahko enako količino črnila v kartuši, lahko pa imajo nekaj ali celo dvakrat do deset krat več črnila, kot originalne in so tudi zaradi tega bistveno cenejše. Tako lahko z nadomestnimi poceni kartušami natisnete do 2000 odtisov A4 formata pri običajni pokritosti s črnilom ve, kot z originalnimi kartušami. Pri tem se kakovost ne pozna, oboje natisnejo enako kakovostno sliko ali besedilo.

Poceni kartuše vam bodo precej denarja prihranile, še posebej, če tiskate veliko, se to res pozna, zato se le razglejte naokoli po dobaviteljih nadomestnih kartuš, ki imajo ugodne cene in nekateri tudi zelo ugodne kartuše. Nekateri pa  nabavljajo cenena črnila, ki pa niso v redu in ne dobre kartuše, ki se lahko razlijejo in uničijo tiskalnik, ki naj bi delal vsaj dve leti.

Zato je dobro poceni kartuše kupiti od kakovostnega proizvajalca, ki ima kakovostno črnilo, ki se ne razlikuje od originalnega in pa tudi kakovostne kartuše z reset ali navadnim čipom. Ko ugotovite, kateri proizvajalec je za vaš tiskalnik v redu, pome je dobro,  da nabavljate pri njem kartuše ves čas, saj se običajno ne spreminja kakovost in boste vedno nadvse zadovoljni.

Čez čas boste ugotovili, da lahko mesečno prihranite tudi do 100 evrov denarja zaradi tiskanja, če ste povprečen potrošnik glede tiskanja dokumentov, v pisarnah pa prihranijo še veliko več.