plinski žar

Plinski žar Furlan

Poletje oziroma topli dnevi so tukaj. Mi pa vsi srečni, da smo lahko zunaj in pripravljamo različne piknike. Saj to vsi komaj čakamo, ko lahko zunaj na prostem nekje v naravi prižgemo žar in pripravimo okusne jedi. Sedaj bo kdo rekel, saj te jedi niso zdrave. Kdo pa danes to sploh gleda, kdor noče jesti teh jedi jih ne rabi, lahko pa si tudi zelenjavo pripravite na žaru, ki pa je sigurno zdrava. Imamo pa dve vrsti žaro, tisti klasični na oglje, ki je vsem najbolj znani in malo bolj moderen plinski žar. Vsestranski plinski žar vas res ne more nikjer razočarati, saj je nekaj posebnega.

Plinski žar na plin je danes lahko rečemo moderni žar. Saj ne rabimo ne drv, in prav tako ni dima. Čeprav nekateri ne gredo iz starega žara vstran, drugi so pa šli na bolj moderno stran piknikov. Piknik je tista stvar, ki nas druži in se imamo lahko lepo. Vseeno, kje boste prižgali plinski žar, vem da boste uživali s svojimi najbližjimi. Čeprav tukaj ni ognja, moramo pazit kaj delamo. Ni tako nevaren ta žar v naravi,. Imamo pa sabo plin, ki pa moramo tudi biti pazljivi. Je lahko prenesljiv, tako da gre lahko vedno povsod z nami.

plinski žar

Će pogledate na spletno stran, lahko vidite, da je plinski žar res nekaj posebnega. Njegova plošča je nekaj drugačnega. Se hitro očisti, prav tako se takoj ogreje. Jedi lahko hitreje pripravite, kot na drugem žaru. Prav tako lahko samo temperaturo uravnavate in se ne bo nič zažgalo. Prav tako lahko izberete stoječi ali tisti bolj navadni namizni plinski žar. Oba žara se nato lepo zložita in zavzameta zelo malo prostora. Ni bolj udobnega, kot sedaj plinskega žara. Ima ogromno prednosti sploh ne vem če boste na njem našli katero slabost oziroma minus. Vaše jedi še bodo bolj okusne, sočne kot prej.