otroške odejice

Otroške odejice so lahko čudovito darilo ob rojstvu otroka

Je vaša sestra, prijateljica, soseda … postala mamica, vi pa ne veste, kakšno darilo bi ji poslali ob tej čudoviti novici? Izberite darilo, ki bo uporabno za novorojeno bitje, s čimer boste razveselili tako dojenčka kot mamico in seveda tudi očka. Naročite zelo kvalitetne otroške odejice izdelane po meri, ki se bodo povsem prilegale dojenčku, nanje lahko naročite tudi gravuro njegovega imena, kar bo še bolj lepo in unikatno darilo.

Vsi smo najbrž v otroštvu imeli svojo najljubšo igračo in morda tudi odejico, od katere se nismo hoteli ločiti in smo jo vsepovsod nosili seboj. Zato je poklon odejice novorojenemu bitju idealno darilo. Otroške odejice so zagotovo zelo priročne in praktične, saj jih lahko uporabljate za to, da dojenčka pokrijete, ga zavijete vanje, pogrnete po tleh, kjer se bo igral ali plazil in podobno. So izredno lahke, mehke in nežne, kar poskrbi, da je dojenčku v njej prijetno in ga ne moti s svojo težo. Posebej lepo je, če naročite personalizirano odejico, saj bo otrokovo izvezeno ime na njej krasen spomin na prva leta njegovega življenja. Pomembno je, da so otroške odejice narejene iz materiala, ki diha in so primerne tudi za toplejše poletne mesece, hkrati pa morajo omogočati, da se dojenčkova telesna temperatura sama regulira.

Otroške odejice niso odlično darilo le ob rojstvu otroka. Podarite jih lahko tudi za rojstni dan, zraven dodate še kakšno posvetilo in lepo zavijete in vsak bo takšnega darila neizmerno vesel. Ko bo otrok odrasel in bo v škatli ali omari našel svojo personalizirano odejico, mu bo to gotovo pričaralo nasmeh na obraz.

K odejici lahko priložite še ninico, ki je nepogrešljiv pripomoček vsakega dojenčka. To ni le igrača, ampak pomaga otroku, da lažje zaspi, nudi mu tolažbo in še veliko več. Odejice in ninice lahko barvno uskladite, kar bo še posebej lepo izgledalo in razveselilo tako starše kot otroke.