Obloženi kruhki za najboljšo zabavo!

Se vam je že kdaj zgodila, da ste priredili zabavno in niste imeli ideje kaj postaviti na mizo? Za vas imamo enkratno rešitev! Svoje obiskovalce očarajte z obloženimi kruhki. Da boste svoje goste kar se da najbolje razvajali, jih pogostite z najboljšim prigrizkom, to so obloženi kruhki! Če imamo že tako naporen teden in si želimo za vikend postreči goste, se nam velikokrat ne da pripraviti vseh prigrizkov. Za to si moramo vzeti veliko časa in za to potrebujemo veliko sestavin, ki jih na koncu sploh ni nujno da porabimo.

Obloženi kruhki

Podjetje Pipo d.o.o vam ponuja izvrsten catering, v katerega so šteti hladni prigrizki in obloženi kruhki. Podjetje se s to dejavnostjo ukvarja že zelo veliko let. Na tem področju so med najboljšimi, saj znajo poslušati stranko in ji ugoditi po njenih željah.  Okrasijo tako prostor kot tudi samo degustacijo hrane. odlikujejo jih predvsem hladni prigrizki in obloženi kruhki.

Pipo poskrbi pa kreativne okuse, popoln izgled, v katerega se bodo vaši gosti naravnost zaljubili. Vaša zabava bo žela pozitivne komentarje, in vse to samo zaradi odlične hrane. Obloženi kruhki in hladni prigrizki se stojijo iz ogromno veliko sestavin. najbolj je pomemben mehak kruhek, ki je polno obložen z raznimi salamami, različnih sirčkom (trdi sir, plesniv sir, mocarela) , najrazličnejšo zelenjavo (kumare, paradižnik, olive, avokado, redkvice, solata). Pika na i je seveda dekoracija vse postrežbe, ki bo naredila poseben vtis na vaše obiskovalce. Moramo se zavedati, da imamo lahko še tako pester program na naši zabavi, vendar na ljudi vtis po navadi naredi dobra hrana in dobra pijača. Podjetje Pipo vam to zagotovo lahko ponudi. So zelo zanesljivi, učinkoviti in v svojem poslu najboljši. Svetujejo vam seveda koliko hrane in pijače potrebujete za določeno število ljudi, ne da bi se na koncu znašli z odvečno hrano, ki bi na koncu romala v smeti.

Za dobro zabavo poskrbite vi in vaša rešitev je catering Pipo in njihovi božanski obloženi kruhki!