Nalepke za avto

Potrebujete povečati vašo prepoznavnost? Polepite avto!

Lep dizajn in visoko kakovosten tisk bosta vaš avto nadgradila v učinkovito promocijsko orodje. Izkoristite vaš prazen prostor na avtomobilu in ga tako uporabite za oglaševanje in povečajte svojo prodajo. Nalepke za avto so dobra investicija, saj na zelo enostaven način dobro promoviramo naše podjetje. Več časa kot preživimo v vožnji poslikanega avtomobila, več reklame si bomo naredili. Z uspešnim nalepkami za avto podjetje pridobi več kupcev, vtis, mobilno oglaševanje, izpostavljenost podjetja.

nalepke za avto

Pri Ddesignu vam ponujajo visoko kakovostne nalepke, katere so prilagodljive vašim željam in potrebam. Prilagodili vam jih bojo na vašo željeno velikost velikost, odvisno od vozila. Nalepke so odporne na deževne razmere in visoke temperature. Na voljo imate tudi folije najboljših proizvajalcev. Nudijo vam veliko izbiro barv, matt in gloss folije. Nalepke za avto je enostavno namestiti in tudi odstraniti. Avto nalepke morajo biti kvalitetne, drugače boste imeli veliko problemov, ko ji boste želeli odstraniti. Pri odstranjevanju nalepk moramo biti še posebej previdni, da ne pride do dodatnega brušenja in lakiranja avtomobila, kar lahko prinese ogromne nepotrebne stroške. Nalepke izdelujejo tudi za kamione in prikolice, katere so veliko večje in kamion postane mobilni pano, s katerim lahko oglašujemo. Sploh kamioni, ki vozijo po večih državah. Tako si boste lahko na enostaven način pridobili oglaševanje še v ostalih državah. Saj veste kako je, ko se peljemo na morje in beremo napise iz tovornjakov na avtocestah.

Podjetje vam ponuja tudi spreminjanje barve vozila. Če bi želeli spremeniti barvo vozila, vam nudijo visoko kvalitetno oblačenje vašega vozila v folijo. To je zelo zahteven postopek, katerega mora narediti izkušena oseba z natančnostjo.

Zaposleni pri Ddesign-u vam bojo grafično oblikovali vaše nalepke za avto, da se bodo prilagodile vašemu avtomobilu in bodo hitro opazne. Ob nakupu avto nalepk vam jih bodo brezplačno grafično oblikovali. Pokličite Ddesign še danes!