Lamelna pergola za vašo teraso

Ko postajajo dnevi toplejši, ko se zima poslovi, vedno več časa preživljamo zunaj na naši terasi ali vrtovih. Ampak lahko se zgodi, da pada dež ali pa je sonce premočno, takrat pa se posedemo iz sence v senco ali pa ob dežju gremo noter. Ampak želja je včasih res močna bit zunaj, piti kavico, mogoče jesti kosilo, tudi kakšen piknik je fajn imeti. Zato pa je dobro, da si nad vašo teraso nekaj omislite, če še vedno nimate strehe, da bi lahko uživali na svežem zraku. Lamelna pergola je v današnjem času postala pravi trend, za uživanje na svežem zraku.

lamelna pergola

Mogoče še niste slišali za pergolo, zato vam bom v tem prispevku malo opisala kaj je in za kaj je primerna. Lamelna pergola je zelo priporočljiva za naše terase, za vse tiste, ki nimajo teras pokritih. Je narejena iz kovinske konstrukcije z lamelami, ki ne prepuščajo ne vode ter so primerne za senčenje. Mogoče že imate kakšno cenejšo varianto senčenja na terasi in ste ugotovili, da ob hudem vetru ni vzdržljivo. Lamelna pergola se vam ne bo podrla niti jo ne bo nobeno vreme uničilo. Saj so tudi zelo primerne za zimo, saj bodo vaša tla na terasi vedno suha in lahko tudi v zimskem času zunaj uživate v naravi na svežem zraku.

Lamelna pergola je zelo primerna tudi za nizkoenergijske hiše, saj popolnoma zatemnijo vaše terase, sonce sploh ne more čez samo streho priti do vas. To pomeni, da boste ob najbolj vročem soncu vi lepo uživali v popolni senci pod lamelno pergolo.  Cenika vam na spletni strani, ki jo najdete zgoraj ne ponujajo, ker je odvisno kako veliko pergolo rabite. Najboljše, da jih pokličete, da se pogovorite in takrat boste zvedeli tudi ceno. Lamelna pergola vam čez celo leto nudi neko zavetje, da vi lahko uživate zunaj ter pijete kavico ob vsakem vremenu in času.