Kosilnica

Imate velike površine trave, katere je treba redno kositi? Vam košnja z navadno kosilnico vzame veliko truda in časa? Potem so kosilnice: https://www.ab-doo.si/kategorija-izdelka/kosilnice/ kot nalašč za vas. Ne boste potrebovali zraven kosilnice hoditi, vendar se boste lahko na njej peljali. Na enkrat boste lahko pokosili večje količine trave.

Trgovina AB d.o.o. ima za vas visoko tehnološke kosilnice, katere uporabljajo najnovejše tehnologije, s katerimi boste enostavnejše in hitreje pokosili vašo travo. Kosilnice imajo vrhunsko sposobnost manevriranja, tako da ne boste imeli težav z obračanjem stroja. Kosilnice so bolj primerne za večje površine trave, kot so igrišča, parki, šole, golf igrišča,… Še ena dobra lastnost teh kosilnic je, da je njihovo delovanje precej tiho, tako da bodo lahko tudi sosedje v miru uživali v naravi, medtem ko boste kosili. Z njimi lahko kosite tako ravne površine kot strme.

kosilnica

Nekatere izmed kosilnic uporabljajo za svoje delovanje električne motorje, tako da s tem tudi prispevate k naravi. V trgovini lahko najdete tudi dvižne kosilnice, katere lahko priključimo na traktorje in z njimi kosimo. Pomembno je tudi udobje, kosilnice imajo visoko kvalitetne sedeže iz usnja, kateri vam bodo izboljšali udobje košnje, še posebej za tiste, ki kosite po več ur na dan. Široke in kvalitetne gume kosilnic bodo poskrbele, da se ne boste zakopali in imeli boljši oprijem pri košnjah na strmih površinah. Moramo pa omeniti še kvalitetno vzmetenje kosilnic, da ne pride to nepotrebnih tresljajev in vibracij pri sami košnji. Na voljo imate tudi mulčer kosilnice, katere so pravi izbor za komunalna podjetja in bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše uporabnike. V trgovini imate na voljo tudi servis kosilnic in rezervne dele.

Seveda imajo vse kosilnice tudi garancijo, v primeru da pride do napake pri delovanju. Le hitro se napotite v trgovino AB d.o.o. v Žirovnici in si priskrbite novo kosilnico. Prijazni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri vaše kosilnice.