konoplja

Konoplja je čudežna rastlina, ki pomaga marsikomu

Konoplja in zdravilne gobe so zadnji hit, pokglejte tukaj konopljarc.si, ki pomaga ljudem lajšati tegobe, se sprostiti in aktivirati notranjega zdravilca, ki je človekovo telo samo, da se uravnovesi ter tako postane odporno. Hkrati popravi napake, težave in tudi bolezni in bolečine. Telo človeka je narejeno tako, da se samo zdravi, če le ima prave pogoje, kot so hrana voda, zrak, gibanje in tudi da ni pod stalnim stresom. Če želite sebi in drugim dobro, naročite konopljino smolo, kapljice ali kapsule zdravilne gobe, da preizkusite to super čudežno hrano oziroma prehransko dopolnilo.

konoplja

Na spletni strani konopljarc boste našli marsikaj zanimivega o delovanju CBD, ki so fito kanabinoidi v konopljinih cvetovih. Ti fito kanabinoidi so podobni človeškim in zato tudi človekovo telo reagira na njih. Konoplja je najbolj raziskana rastlina s strani znanosti na svetu in jo tudi medicina ter farmacija uporabljata za zdravljenje pacientov, ki jim ne morejo več pomagati. Veliko raziskav je bilo narejenih na otrocih.

Brez delovanja kanabinoidov lahko umremo, ker ne delujejo dobro, se telo zruši in začnejo se različne bolezni, ki uničijo človekovo zdravje ter tudi življenje. Ko fito kanabinoidi spodbudijo človekove kanabinoide, da začno delovati in se spomnijo, kakšna je njihova funkcija, takrat se začne samo zdravljenje. Zato nekateri čudežno pozdravijo, dejansko pa ne gre za čudež, ampak kemijsko reakcijo človekovega telesa na rastlino, ki je konoplja.

Konoplja je nekoč rasla pri nas avtohtono in so jo pred kratkim prepovedovali, vendar je sedaj spet jo možno gojiti pod nadzorom. Iz nje se izloči THC, ki je halucinogen in je zaradi tega ta rastlina prepovedana. Vendar ima tudi THC zdravilen učinek, ko sprosti telo, ga pomiri in vzpostavi pogoj za zdravljenje. Zato tudi na hišne ljubljenčke deluje blagodejno. Še posebej med prazniki, ko vse poka naokoli.

Najmočnejša je konopljina smola, za njo pa so kapljice in sicer so 5 % najbolj učinkovite, ker so najbližje originalni mešanici snovi v sami rastlini.