kljuke

Ste že slišali za antibakterijske kljuke?

Kljuke so na vratih, to vemo vsi. Da pa obstajajo antibakterijske, tega pa ne ve skoraj nihče. Ne šalim se, res obstajajo. Na tej povezavi boste take našli in še kljuke vseh stilov v vseh izvedbah, modernih, kovinskih, okroglih, kvadratnih, starinskih, navadnih in protivlomnih. Skratka za vse potrebe in tudi za vse okuse. Sprehodite se po obširnem katalogu in če se ne boste mogli odločiti, vprašajte mojstra, ki bo prišel na lokacijo in vam svetoval.

 

kljuke

Kljuke so nam nepomembne, dokler ne dopovedo in ne moremo v prostor ali iz njega. To se je že zagotovo komu zgodilo in je izjemno neprijetno. Takrat potrebujete ključavničarja ali kogarkoli, ki obvlada vrtalni stroj, da prevrta ključavnico in vas reši. zoprna situacija. Zato izberite kakovostne kovinske kljuke, ki imajo doživljenjsko garancijo.

Kakšne kljuke pa imate doma? So lesene, plastične, kovinske, polomljene, se težko odpirajo ali so sodobne in varne? Če nimate slednjih, poglejte obširen katalog kljuk, kjer bost  zagotovo po ugodni ceni našli zase kaj primernega. Videli boste veliko stilov in vse so prav kakovostne z dolgoletno doživljenjsko garancijo.

Kljuke so lahko običajne in se dobro odpirajo ter zapirajo, nekatere ni potrebno pritiskati navzdol in samo potisnete vrata, da se zaprejo in kljuka opravi sovje delo sama. Če pa bi imeli take, da se zaklepajo s ključem, so tudi, pa da se z ene strani zaklepajo samo z gumbom, tudi lahko izberete, te je še lažje uporabiti.

Varnostne kljuke so take, da imajo precej varnostnih cilindrov vgrajenih za večkratno zaklepanje, vmes so take železne cevi, da jih noben nepridiprav ne more prevrtati in vdreti. Tudi tak obstajajo in so namenjene na primer bankam, trezorjem, tudi hišam, kjer so dragocenosti in podobno.

Nenazadnje pa lahko izberete novost na trgu antibakterijske kljuke, ki take ostanejo ves čas in se samodejno čistijo ter vzdržujejo, kar je v teh časih aktualno.