Carthago

Kakovosten servis vašega avtodoma na dosegu roke

Avtodomi enak to vsi drugi avtomobili potrebujejo zanesljiv servis, da se lahko registrirajo in da so varni na cesti. Poiščite kakovosten servis vašega avtodoma, saj je nujno, da v njem deluje vse  brezhibno. Če vas namreč na cesti ustavi policist in ugotovim da samo ena lučka ne deluje, bo avtodom izločil iz prometa, ker se smatra, da ni varen, saj se lahko zgodi kratki stik in vžig vozila. V takem primeru si boste res želeli, da imate zanesljiv servis, ki pregleda prav vse in poskrbi za vse malenkosti v avtodomu, da delujejo brezhibno. Zato mora pa biti zelo izkušen.

Carthago

Carthago servis ni samo izkušen, ampak tudi zanesljiv ter strokoven, saj v tem podjetju avtodome tudi izdelujejo in prodajajo. Tako dobijo s trga od kupcev zares prave informacije in napake potem popravijo pri avtodomih in tudi upoštevajo na servisu. Za servis se najprej naročite. To velja za redni servis ali za izredni. Vendar pa vas bodo sprejeli, če je kaj nujnega, tudi mimo vrste.

Redni servis je obvezne vsaj enkrat letno, če pa se vozite veliko z avtodomom, pa se priporoča na določeno število kilometrov. Serviser vam bo povedal, kdaj se oglasite. Redni servis zagotavlja, da avtodom dela normalno in da nimate težav ter da je varen za vožnjo in uporabo. V njem je namreč veliko elektrike, plina, vode in drugih delov, ki jih je treba pregledovati ter vzdrževati in po potrebi tudi zamenjati.

Avto, ki je redno servisiran in je v servisni knjižici to tudi zabeleženo, je dosti več vreden, če ga prodajate, kot tisti, ki ni. Nekateri prodajalci avtomobilov ga niti vzamejo ne, če nima dokaza, da je bil servisiran na dobrem servisu.

Kdaj ste nazadnje bili na servisu? Preglejte svojo servisno knjižico in če je treba, se odpravite na servis. Poglejte tudi število prevoženih kilometrov. Nekatere dele je nujno zamenjati na določeno število kilometrov tudi, če so še v redu.