industrijski sesalec

Industrijski sesalec za čistočo v vašem podjetju

Čistoča je pomembna točka dobrega delovanja vsakega podjetja. Skrb za higieno predstavlja neposredno refleksijo samega podjetja – na podlagi čistoče vrednotimo tudi podjetje. Industrijski sesalec je naprava s katero boste naredili dober prvi vtis na obiskovalce. Vas zanima kako? Klikni tukaj za več informacij in beri dalje.

Kaj je industrijski sesalec?

Industrijski sesalec je naprava, ki se običajno uporablja za čiščenje večjih industrijskih prostorov. Razlikujemo med različnimi tipi industrijskih sesalcev – od mokrih, suhih, do zelo specifičnih in usmerjenih industrijskih sesalcev za na primer odstranjevanje olja in ostružkov, industrijskih sesalcev za živilsko industrijo, sesalcev za ostanke na linijah ter sesalcev za težko industrijo.

 

sesanje

 

Kje ga lahko uporabljamo?

Industrijski sesalec se lahko uporablja za različne namene – tako v industriji, pisarnah, pa tudi doma. Zlasti so primerni za čiščenje različnih oblik umazanije, predvsem tiste, ki jo težko odstranimo z običajnim gospodinjskih sesalcem.

Zakaj je primeren tudi za uporabo v domačih gospodinjstvih – prednosti?

Pogosto se za uporabo industrijskih sesalcev v gospodinjstvih uporabniki odločajo zaradi njihovih lastnosti. Industrijski sesalec je namreč tudi do 30 % hitrejši, ne dviguje prahu in je hkrati uporaben na suhih in mokrih površinah (običajni sesalci za gospodinjstva samo na suhih). Posledično se ob uporabi industrijskih sesalcev na površinah nabira manj prašnih delcev.

Industrijski sesalci so oblikovani na način, da zagotavljajo boljšo izkušnjo kot običajni sesalci, imajo večjo moč sesanja, boljši motor, večjo kapaciteto za čiščenje ter večjo energetsko učinkovitost. Prav tako imajo dolgo življenjsko dobo, običajno tudi do 20 let. Podjetja pa običajno zagotavljajo tudi dolgoletno podporo servisa.

Dodatna prednost so tudi boljši vplivi na zdravje posameznikov. Industrijski sesalci imajo namreč vgrajen poseben filtracijski sistem, gre za tako imenovani HEPA filter, ki je primeren zlasti za uporabo pri bolnikih z alergijami vezanimi na dihalni sistem. Filtri pomagajo pri izboljšanju kakovosti zraka, posesajo alergene, delce prahu in majhne prašne delce, ki zaradi filtra ostanejo v notranjosti naprave.

Odločitev za nakup industrijskega sesalca je v vaših rokah. Koristi ob uporabi industrijskega sesalca je veliko, prepričani smo, da z nakupom ne boste zgrešili.