Gležnarji jesen 2018/19

Nepogrešljiva obutev v omari vsake ženske! Gležnarji nikoli ne gredo iz mode, tako da le urno preverite ameliashoes.si/gleznarji in izberite svoj najljubši par ali pa celo dva! Gležnarji so zadnje čase vse bolj priljubljeno obuvalo, vsekakor pa so bili priljubljeni tudi prej, vendar morda ne tako zelo kot škornji ali kakšno drugo obuvalo. Če ste se odločili, da bodo letošnjo jesen gležnarji krasili tudi vaše noge, potem ne spreglejte pestre ponudbe spletne trgovine Amelia shoes, ki ponuja razno obutev, ki pa je vedno moderna in ugodna.

gležnarji
Za letošnjo jesen si lahko privoščite klasične gležnarje, ki so priljubljeni zadnji dve leti – enobarvni (običajno gre za jesenske barve – črna, rjava, siva, temno modra ali bordo rdeča), ki imajo na vsaki strani všit elastični pas (kot modni dodatek in seveda da jih lažje nadenemo ali sezujemo). Na voljo so gležnarji popolnoma brez pete, z majhno široko peto ali pa z visoko koničasto peto – vse vrste bodo priljubljene v prihajajoči jeseni, od vas pa je odvisno katero vrsto boste izbrali, saj morate sami presoditi v katerih vam je bolj udobno, ali potrebujete večji funkcionalnost ali pa jih kupujete zgolj kot modni dodatek. Ravno takšni gležnarji pa se odlično podajo tudi na moško nogo, čemur smo bili priča že v prejšnji jeseni in pa tudi pomladi, ko je enak model gležnarjev (seveda v moško obliki) preplavil tudi moški svet.
Seveda pa je pri izbiri obutve, predvsem za prehodni obdobji jeseni in pomladi, izredno pomembno kakšen material izberete in da si zagotovite vsaj kakšen par čevljev, ki bo primeren tudi za deževne dni. Torej kljub temu, da so vam mora bolj všeč kakšni semiš gležnarji, je morda bolje da posežete po usnjenih, ki vam ne bodo takoj premočili, ter se na ta način izognete kakšnemu prehladu.