Estetska kirurgija

Veliko ljudi se dan danes počuti neprivlačne in jim primanjkuje samozavesti zaradi vseh nerealnih reklam, ter oglasov glede ”naravne lepote” in oblike telesa. Lepotni standardi so se v zadnjih nekaj letih drastično spremenili in s samo naravno lepoto ne moremo do takih rezultatov, ki nam jih prikazujejo. Večini modelov je do takih rezultatov pomagala estetska kirurgija in lepotne operacije. Kirurgi Estetike Omina so eni izmed najboljših kirurgov v Sloveniji, ki uporabljajo najbolj kakovostne pripomočke in polnila. Vendar to pomeni, da niso ravno poceni in se njihove cene prilagajajo storitvam in kvaliteti njihovega opravljenega dela.

Estetska kirurgija vključuje plasmolifting, ki zdravi akne, odpadanje las, ohranja mladostno kožo in ji daje sijaj, poveča prožnost kože, preprečuje strije in starostne pege, odpravlja gube… Ena izmed najbolj popularnih izbir storitve je botoks, ki gre za preprečevanje potenja, izboljšanje potez obraza, nagubanosti brade, ustnih kotičkov, migren in izboljšanje obraznih živcev. Potem imamo še dermalna polnila ali filerje narejene iz naravnih sestavin našega telesa za povečanje ustnic, oblikovanje lic, brade, nosu…; kemični piling in mezoterapija za lepšo, gladko in napeto kožo, Plasma IQ za pomlajevanje okrog oči, laserski tretmaji, moški tretmaji in lepotni posegi.

Torej estetska kirurgija je odločitev vsakega posameznika. Vsak ima svoje želje in potrebe o katerih se ne bomo nikoli vsi strinjali enako, tako kot tudi estetska kirurgija ni vsem všeč. Nekateri menijo, da je slaba za naše telo in, da si ga z njo uničujemo, ter bomo zaradi tega na stara leta grdi in zgubani. Drugi pa menijo, da je to dobro in nič slabega. Vse je dobro dokler ne začnemo pretiravati. Če vas torej zanima estetska kirurgija in bi o njen radi izvedeli več, si poglejte spletno stran Estetike Omina, ter si bolj natančno preberite opise določenih posegov. Za termin se lahko naročite pri njih osebno ali pa preko telefonskega klica.