Cugelj

Cugelj stavbno pohištvo za vse stavbe

Slovensko podjetje Cugelj izdeluje okna, vrata, drsne sisteme in senčila ter komornike, kar si poglejte tukaj www.cugelj.si. Imajo kakovostne dobavitelje, zato lahko izdelajo res kakovostno pohištvo iz raznih materialov. Poleg tega vam bodo res kvalitetno svetovali glede na vaše želje in potrebe in vam tudi montirali naročeno. Imajo več kot 20 let izkušenj v izdelavi in montaži oken ter vrat in dodatkov in nudijo kar 10 letno garancijo na izdelke in delo. V celoti so izdelki izdelani v Sloveniji in so naš proizvod, ki je izjemno kakovosten ter dolgotrajen.

Cugelj

Opremljajo vse vrste stavb, hiše in tudi poslovne stavbe ter bloke in proizvodne halje. Za vse vrste stavb izdelujejo res kvalitetna plastična ali aluminijasta okna in vrata, ki dobro tesnijo in varčujejo z energijo. Hkrati prepuščajo svetlobo, vendar ne toplote in nimajo toplotnih mostov ter izgub. Izdelajo lahko zelo velika, srednja ali majhna okna, ki so lahko različnih oblik. To pa zato, ker je sodobna tehnologija glede izdelave stekla tako napredovala, da so stekal lahko velika, pa je vse v redu.

Enako, kot kakovostna vrata in okna, ki dobro tesnijo in se prilegajo stavbi, so pomembna senčila in komarniki za zaščito vaših prostorov in ljudi pred mrčesom in svetlobo ali vročino od zunaj. Ponavadi se te zadeve izdelajo po naročilu glede na vrsto oken, ki jih imate. Okna se različno odpirajo, vrata pa so lahko na kljuko ali pa drsna, kar velja seveda tudi za okna. Tudi senčila so lahko drsna in komarniki, da jih odstranite takrat, ko jih ne potrebujete ali da spustite v prostor več zraka in svetlobe.

Vsa okna in vrata ter ostala oprema je lahko v več barvah in vzorcih ter imitacijah, ki so izjemno podobne oziroma enka kot pravi naravni materiali. Nekateri imajo radi aluminijasta okna ter vrata tudi zaradi prestižnega srebrnega izgleda. Vsekakor pa se mora vse skupaj uskladiti s fasado stavbe.