črni petek

Črni petek dan za zapravljanje

Še malo pa bo tukaj 27. november, ta nori dan, ki ga nekateri komaj čakajo. Nekateri vedo o čem govorim, saj že odštevajo dneve, nekateri pa sploh ne dajo na ta dan nič. To je črni petek ali black Friday, kot mu rečejo Američani. Saj ta dan smo tudi  kopirali od njih, ki je zadnja leta vedno bolj popularen in, kot sem napisala ga eni komaj čakajo. Hitro na www.crnipetek.info in si poglejte, če je kaj za vas. Mogoče bo se kaj našlo, saj popusti se bodo kar vrstili, samo bodite zelo pozorni na cene, da vas ne zavedejo.

črni petek

Kaj pomeni črni petek je vsem znano, ampak nekateri se na ta dan ne oziramo. Na ta dan lahko tudi brez veze zapravimo ogromno denarja. Saj nekateri gredo v nakup in kupijo ogromno stvari, čeprav jih ne rabijo. Določene obleke ali kakšne stvari potem doma stojijo in se jih ne dotaknemo. Zato preden je črni petek dobro premislite, če kaj rabite in kupite na tisti dan. Mogoče nam v teh dneh se pokvari kaj od bele tehnike. Počakajte res do črnega petka, mogoče se pa bo kaj splačalo. Črni petek je tudi lahko zavajanje popustov. Spremljajte cene že prej, da vidite kaj se bo zgodilo na ta dan.

 

Črni petek je tudi dober za nakup kakšne fotografske opreme, mogoče kakšnega telefona, smučarske opreme ali bele tehnike. Samo res dobro spremljajte cene že danes, da vidite kaj bo se zgodilo na sam dan, ko pride črni petek. Ne kupujte stvari, ki jih ne rabite, čeprav vidite, da se je grozno pocenil. Zakaj bi zapravljali denar po nepotrebnem, še kako vam bo prav prišel. Ker pa je letos malo drugače, ne bomo stali v vrsti pred trgovinami, bomo morali vse spremljat prek spleta. Kupite samo tisto kar rabite in upam, da boste dobili po znižani ceni.