CNC stroji

CNC stroji za avtomatsko lesno proizvodnjo

Podjetje Lesmark iz Trzina v Ljubljani nudi najsodobnejšo tehnologijo za obdelavo lesa na tej povezavi www.lesmak.si, kjer si lahko nekatere rešitve avtomatizacije in proizvodnje ogledate, ter pokličite, pišite ali se osebno oglasite, da vam pomagajo vzpostaviti vrhunsko proizvodnjo dodelave lesa, pa naj gre za malo podjetje ali za veliko proizvodnjo. Na razpolago so različni CNC stroji, razrezovalke in formatne žage. Vašo proizvodnjo lahko povsem avtomatizirajo in vam namestijo tudi programsko opremo, ki bo brezhibno delovala.

CNC stroji

CNC stroji so različni za različne namene. So tudi različnih velikosti in cenovnih razredov. Vsi pa so izdelani iz sodobnih materialov ter podprti z najnovejšo tehnologijo, so zelo natančni, hitri pri obdelavi lesa in vam zvišujejo produktivnost. Če govorimo o rezkalnih strojih, potem lahko rečemo, da so fleksibilni pri uporabi, ko z njimi rezkate ali vrtate. Enostavno se jih da nadgraditi z napravami za transport, da vam ni treba obdelovancev prenašati, še posebej, če so težki. Cene pa so za večino modelov zelo dostopne. Za te stroje lahko nabavite dodatno premim orodje, za še boljše delo. Prehitite vašo konkurenco in delajte bolje, hitreje ter bolj produktivno z manj stroška.
Programska oprema je največkrat vgrajena in sicer gre za TPA CAD, ki ga izdeluje italijanski proizvajalec. Ta program ima zelo zmogljiv 3D grafični vmesnik, s katerim se izdeluje ploskovno pohištvo. Zelo je enostaven za uporabo hkrati pa je precej zmogljiv, zato ga lahko uporabljajo tudi zahtevnejši mizarji, ki hoče jo iz svojih proizvodov potegniti največ. S tem pa res prehitite tudi konkurenco, če nima še takega stoja, kar preverite. Zraven imate model, s katerim lahko razrežete material optimalno na pravilne ali tudi nepravilne oblike, tako pa lahko tudi najbolje izkoristite dragoceni material, da ne gre v nič.
Za različne potrebe se seveda vgradijo različne dimenzije miz, transportni trakovi in druga oprema, ki vam bo proizvodnjo avtomatizirala, vi po jo boste le nadzirali. Tako boste naredil dosti več in bolj kakovostno.