Čistilni servis, ki poskrbi za čistočo vsepovsod

Najem čistilnega servisa  je prava izbira, saj vam nudimo čiščenje poslovnih prostorov, ambulant, zdravstvenih domov, Športnih prostorov, gostilen, barov, itd. Imamo dolgoletne izkušnje, kar nam omogoča, da svoja dela opravljamo na visokem nivoju. Trudimo se za visoko zadovoljstvo našim strank, zato nam je pri opravljanju vašega dela izredno pomembna kakovost in profesionalnost. strankam vedno prisluhnemo in se trudimo čim bolj izpolniti njihova pričakovanja. Pri svojem delu uporabljamo samo nestrupena čistilna sredstva, za katere je bilo znanstveno dokazano, da učinkovito delujejo. Zadovoljstvo strank nam je vedno na prvem mestu, zato se trudimo, da svoje delo opravimo hitro, učinkovito in strokovno. S strani obstoječih strank prejmemo številne pozitivne komentarje, na katere smo ponosni, kot tudi na dolg seznam naših dolgoletnih partnerjev.

Čistilni servis je ugoden, saj profesionalno čiščenje nudimo po ugodnih cenah, je hiter in učinkovit, ter povsem eko. Sledi poslanstvu, da pri svojem delu uporabljamo povsem ekološka čistila in vam s tem nudi ekološko čiščenje, saj se drugače pri čiščenju uporablja veliko nepotrebnih kemikalij, ki pa so škodljiva zdravju, saj ostanejo v zraku do tri tedne po čiščenju, v zraku pa še bistveno dlje.

Čistoča v vaši pisarni ali podjetju je zelo pomembna, saj naredi velik vtis na vaše stranke, ki lahko pozitivno vpliva na uspešnost vašega podjetja, pri prodaji izdelkov ali storitvi, ki jo izvajate. Pri čiščenju je naša storitev zasnovana tako, da ustreza potrebam vaše pisarne ali podjetja in s tem minimalno prekinemo vaše delo. Seveda pa ne čistimo samo notranjih prostorov, temveč tudi zunanjo okolico, predvsem vrtove, parke, parkirišča, sprehajalne površine, okolico okoli ribnikov, ipd. Nudimo vam tudi čiščenje športnih centrov, kjer je se bolj pomembno, da ohranjamo čistočo, saj se enakih površin čez dan dotika veliko število ljudi, zato lahko vaš dom postane idealen dom za številne bakterije in glive. Naše čiščenje bo vaš športni objekt ohranilo čisto in zdravo.