čistilna naprava

Čistilna naprava – prispevek za čistejše okolje z možnostjo subvencioniranja

Čistilna naprava je naprava s katero lahko očistimo odpadne vode iz našega gospodinjstva, da se v naravo vrnejo v čim boljšem stanju. Podjetje Eko hit na www.ekohit.si/cistilne-naprave/ ima za vas pripravljeno bogato ponudbo različnih modelov čistilnih naprav. Z namestitvijo čistilne naprave prispevate k čistejšemu okolju. To je odlična rešitev pri novogradnji ali pa tudi pri nadgradnji že obstoječe greznice, vgradite jo zelo preprosto. Vse kar morate storiti je, da v izkopano luknjo namestite napravo. Nato napravo napolnite in povežete z dotokom odpadne vode iz hiše. Po štirinajstih dneh, ko se odpadne vode iztekajo v napravo pa se naroči zagon čistilne naprave in naprava je pripravljena za nadaljnjo uporabo.

 čistilna naprava

Čistilna naprava prečisti odpadne vode iz gospodinjstva do te mere, da se lahko vodo varno izpusti nazaj v okolje. Čistile naprave podjetja Eko hit odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda in to kar z najnižjimi obratovalnimi stroški. Za nakup čistilne naprave je možno pridobiti tudi EKO subvencijo Slovenskega okoljskega javnega sklada. Podjetje Eko hit ima v svoji ponudbi tudi posebno inovativno izvedbo čistilne naprave namenjene za vikend objekte. Ta čistilna naprava deluje brez elektrike in hkrati ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Preprosta a hkrati inovativna tehnologija, ki je prijazna do okolja, je simbol podjetja Eko hit. Naprave nudijo tudi visoko energijsko varčnost.

Njihovo delovanje je zelo tiho, tako vam ni potrebno skrbeti, da bi vas njihovo delovanje motilo. Velika prednost te naprave je tudi ta, da se jo da 100% reciklirati. Po uporabi se jo lahko razstavi in polimerne komponente reciklira. čistilna naprava podjetja Eko hit je zelo zanesljiva in preprosta za vzdrževanje, poleg tega pa ima visoko sposobnost čiščenja odpadne vode in to kar do 99%. Podjetje Eko hit se lahko pohvali, da je vodilno na področju čistilnih naprav v Sloveniji pa tudi v evropskem okviru. Nudijo pa tudi servis, zato po vaša čistilna naprava vedno pravilno servisirana.